facebookkromid2

Outokummun Kivikerho ry on perustettu vuonna 1982 kiviharrastajien aloitteesta. Yhdistyksen tarkoituksena on kivi- ja mineraalitietouden lisääminen ja tunnetuksi tekeminen, kivien hionnan ja mineraalien keräämisen edistäminen.

Kerhossamme on yli sata jäsentä ja toimimme aktiivisesti järjestäen jäsenillemme kivenhiontakursseja sekä muita käden taitoihin liittyviä kursseja. Lisäksi pidämme hiontailtoja sekä järjestämme kiveen, mineraaleihin ja geologiaan liittyviä tutustumismatkoja alan messuille, kaivoksille ja kivialueille. Suurin vuosittainen tapahtuma ja kerhon voimain ponnistus on vuosittain järjestettävät Kivi-, koru- ja kädentaitomessut, joita on järjestetty vuodesta 1982 alkaen.

Kerhollamme on toimitilat Vanhan Kaivoksen kainalossa Kaivosmiehenpolku 2:ssa. Jäsenillämme on mahdollisuus työstää kiveä kerhon omilla koneilla ja laitteilla kerhon tiloissa. Joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina kokoonnumme kuukausitapaamiseen kerhon tiloihin klo 18.00 alkaen, jolloin keskustellaan kiviaiheista ja vaihdetaan ajatuksia kerhon toiminnasta.

Tervetuloa kerhon toimintaan mukaan! Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa kerhotoiminnasta kiinnostunut henkilö.

Kerhon puheenjohtaja Tapani Parkkonen puh. 050 521 1508 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kerhon sihteeri Päivi Knuutinen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Jäsenhakemus

Outokummun Kivikerho ry:n jäseneksi

 

nimi

osoite

postinumero ja postitoimipaikka

puhelin

sähköposti

Minulle saa lähettää Kivikerhon tiedotteet sähköpostitse: kyllä / ei

päiväys ja allekirjoitus

Jäsenmaksu maksetaan tilille OP FI29 5197 0340 0001 75

Jäsenmaksu vuonna 2020 on 12 €/jäsen. Lähetä anomuksesi sihteerin sähköpostiosoitteeseen.